BRIDAL EVENT BY SPREKEN UIT LIEFDE!!

 

 

 

 

 

Niet te geloven hoe apetrots ik ben, op datgene wat ik afgelopen zaterdag met Spreken uit Liefde heb neergezet. Een heus en echt evenement: ‘Bridal Event by Spreken uit Liefde’ (editie 2018)

Wat begon als een wild idee in mijn hoofd, werd een heerlijke middag, waarbij ik ‘mijn’ bruiden, heerlijk in de watten kon leggen. Zodat ook zij echt ervaren, dat getrouwd worden  door zelfstandig trouwambtenaar Reinolda de Bruin van Spreken uit Liefde, een feestje is. En niet alleen op de dag zelf!

 

Ik voel mij zo bevoorrecht, dat er heerlijke stellen zijn, die mij als zelfstandig trouwambtenaar inhuren en hun trouwceremonie compleet aan mij toevertrouwen. Die al ver voor de datum uitspreken naar mij toe, dat ze niets anders willen, dan dat ik hen dè vragen ga stellen. Dat ik woorden mag geven aan hun levens- en liefdesverhaal. Dat ik hun liefde en de liefde die zij voelen voor allen die hen lief zijn, een podium mag geven. Dat ik mensen mag betrekken. Zo gaaf! En in mijn hoofd ‘mijn’ bruiden bij langs gaande bedacht ik ineens: hoe leuk zou het zijn, om al die bruiden bij elkaar te brengen. Ze te verwennen, iets extra’s voor ze te doen, ze te laten voelen, dat ik als zelfstandig trouwambtenaar echt iets toevoeg. Dat Spreken uit Liefde anders is.

 

Geen moment daarover twijfelend, boekte ik de fantastisch gezellige locatie Thee schenkerij Boerengoed , zei nog: misschien gaat het niet door, omdat er niemand in geïnteresseerd is (want ja, wat ik te gek vind, hoeft een ander niet te gek te vinden) en stuurde alle bruiden een uitnodiging. Met het hart in mijn keel tikte ik op ‘verzenden’. Allemaal bruiden, die elkaar niet kennen, die echter 2 dingen met elkaar gemeen hadden: ze trouwen allemaal in 2018 en ze hebben mij als hun zelfstandig trouwambtenaar.

 

De eerste berichten kwamen al binnen no time terug! Enorm enthousiast! Allemaal hadden ze er zin in! Sommigen moesten werken, maar er werd vrij gevraagd. Sommigen konden echt niet, en baalden! Alle bruiden, geen 1 uitgezonderd, reageerden enthousiast. Opgelucht, blij en een beetje naast mijn schoenen van trots begon ik het hele evenement uit te werken. Bridal Event by Spreken uit Liefde. Het ging door. Ik deed wat mijn hart mij ingaf, en ik hoopte dat het succesvol werd. En dat werd het…

Wat vooraf ging...

Het fluiten van de eerste vogels brengt mij, veel te vroeg,  gelijk in opperste alertheid. Een golf van kriebels rolt er door mijn buik, ik weet het gelijk, het is nog akelig vroeg, maar het is zaterdag. En wel de 14e april. Ik voel me jarig, wat gezien de kalender niet zo is. Nee, het is de dag waarop mijn allereerste Bridal Even t gaat plaatsvinden!  Iets wat in mijn hoofd begon met een wild idee, zou vandaag werkelijkheid worden. De slaap was uit. Laat de dag maar beginnen. Ik ben er klaar voor! Met knikkende knieen kom ik bij Theeschenkerij Boerengoed. Wat ben ik zenuwachtig! Toch stiekem wel een beetje bang, dat de gesprekken niet op gang komen. Toch stiekem wel een beetje bang, dat het de bruiden gaat tegenvallen.

 

Ik weet niet of jullie de theeschenkerij kennen, maar dat is op zichzelf al een fantastische locatie. Zo sfeervol, zo gezellig! Toch wilde ik net dat kleine beetje meer. Dat beetje extra.  Nu ben ik van de details, dat zie je ook terug in mijn toespraken, dus had ik de lieve, lieve Joyce van Bloemenzo Joyce gevraagd of zij de bloemen styling aan tafel en op mijn welkomsbord wilde verzorgen. En dat wilde ze! Op het moment dat zij binnenkwam, en aan het werk ging, voelde je de liefde. De liefde voor ons vak, maar ook de liefde voor de bruidsparen. Ik had prachtige naamkaartjes op de borden en een persoonlijke welkomstboodschap voor elke bruid laten schrijven door  Rosanne van Studio Rosanne . De tafel werd gedekt, we waren er klaar voor, het kon beginnen. De leukste fotograaf Gerjanne zou alles op haar prachtige, oog voor detail hebbende, manier vast leggen en de bruiden druppelden binnen.

 

En het was gaaf!! Het was gezellig! Wat werd er veel gedeeld, wat werd er veel gekletst, foto’s van de bruidsjurken gingen de tafel rond, heerlijk hebben we gegeten en verwend werden we door een beauty treatment, Bridal Event by Spreken uit Liefde was TOP!! Editie 2019 gaat er zeker komen!

 

Wil jij daar bij zijn? Boek mij dan als jullie zelfstandig trouwambtenaar!

 

The Perfect Wedding schreef er een prachtig artikel over.

Oh …. I love my Job!!!

 

Zaterdag 14 april 2018…

Veel (de meeste) van de foto's op mijn website zijn gemaakt door Svenja Photography, Peter van der Lingen en Inge Kooiman

Spreken uit Liefde • Trouwambtenaar Reinolda de Bruin • PRIVACY PROTOCOL • Copyright © 2018 • NIOR ontwerp en realisatie