BROK IN MIJN KEEL EN BLOZENDE WANGEN

Zo ontzettend lief. De moeite die bruiden en gommen, vaders en moeders, liefdevolle vrienden of familie nemen,
om mij te bedanken voor de trouwceremonie, voor de woorden die ik gesproken heb. Lees maar eens mee…

 

Maar weet je? Ik kon de mooie woorden spreken, ik kon de gevoelens omschrijven, ik kon de grapjes maken, ik kon de hilarische momenten delen, omdat deze lieve mensen zo vol vertrouwen waren en dit met mij deelden! Omdat al die lieve bruidsparen gewoon uniek en geweldig zijn! Omdat ik allemaal van ze hou en ze een plekje hebben in mijn hart.

Sjaak en Henriëtte

-Met passie-

 

Reinolda is een 5 sterren trouwambtenaar die ik bij iedereen kan aanbevelen. Zowel in het voorgesprek als op onze trouwdag geeft het item "@sprekenuitliefde" alles aan welke passie Reinolda heeft. Reinolda heeft in haar functie als trouwambtenaar bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke trouwdag!

 Sorayan en Bernice

-ontzettend gelachen-

 

Reinolda was geweldig! Het voorgesprek was erg leuk en we voelden ons helemaal op ons gemak. Tijdens de ceremonie hebben we ontzettend gelachen en ook een traan gelaten, precies hoe een ceremonie hoort te zijn!

Herbert en Marenne

-persoonlijk-

 

Reinolda is een super leuke trouwambtenaar, haar verhaal is erg persoonlijk, ze betrekt vrienden en familie in de speech en een goede dosis humor maakte de ceremonie fantastisch. We hebben dan ook vele positieve reacties gehad, Reinolda bedankt!

Kevin en Alice

-recht uit haar hart-

 

Wat een super gave trouwdag hebben wij gehad! Alles klopte die dag en Reinolda speelde hierbij een belangrijke factor, want was de ceremonie mooi, persoonlijk en recht uit haar hart.

Ander half week voor onze mooie dag kwam Reinolda bij ons thuis en hebben we een fijn en open gesprek gehad. Het voelde erg vertrouwd waardoor we open durfde en konden zijn.

Onze gasten waren ook allemaal zeer positief over de ceremonie, zo mooi, emotioneel en persoonlijk (enkele woorden die wij te horen kregen).

Het was een ceremonie met een traantje en een lach!

En dan heb ik het nog niet eens over de betrokkenheid van Reinolda.. een berichtje voor DE dag, een berichtje in de ochtend van DE dag en ook na DE dag.

Reinolda wat ben je een mooi, lief, open en eerlijk mens!

Mocht je een trouwambtenaar zoeken.. ga voor Reinolda!

Dirk-Jan en Corine

-plekje voor iedereen-

 

Reinolda is een ontzettend warm en liefdevol persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze is geïnteresseerd in alle verhalen en verwoordt deze op een prachtige manier in haar toespraak. Ze heeft mee gedacht met al onze wensen en heeft eenieder die voor ons belangrijk is een mooi plekje weten te geven in de ceremonie. We zijn heel dankbaar voor de manier waarop ze dit heeft gegaan. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Gerco en Emma

-prachtig verwoord-

 

Na ons kennismakingsgesprek waren wij al zo enthousiast. Reinolda is een lieve, enthousiast vrouw. Het was super om samen met haar terug te gaan in de tijd en samen herinneringen op te doen hoe de liefde is begonnen. Op onze trouwdag heb je dit pracht verwoord. Het had niet completer en mooier gekund! Bedankt Reinolda.

Felipe en Corina

-uit liefde-

 

Onze huwelijksdag was 23 september 2016. We kwamen bij Reinolda uit, omdat ze heel natuurlijk sprak (vanuit haar hart (-uit liefde ;-)) Zo is ze echt. Wat heeft zij het prachtig gedaan. Zij heeft van onze trouwplechtigheid iets heel moois en persoonlijks gemaakt. Wijzelf kijken er dankzij haar met een lach en een traan op terug en al onze gasten met ons. Allen heeft ze erbij betrokken en weten te raken met haar woorden. Wat was het mooi en bijzonder dankzij haar aanpak en uitvoering. Bedankt Reinolda!

Ben en Willemijn

-kunstwerk van woorden-

 

We hebben een uitzonderlijk goede ervaring gehad met Reinolda als onze trouwambtenaar. We waren van tevoren een beetje bang dat een trouwambtenaar een saai standaard verhaaltje zou houden en we wilden juist graag een hele persoonlijke ceremonie hebben. Dit is helemaal gelukt met Reinolda. Zij heeft werkelijk een bepaald talent waardoor ze mensen al na een zeer korte tijd lijkt te begrijpen. Ze snapte precies wat onze wensen waren en stond open voor onze eigen suggesties. Met eigenlijk maar heel weinig informatie van onze kant, en volgens mij met behoorlijk wat achtergrond onderzoek, is het haar gelukt om een prachtig en vooral persoonlijk verhaal neer te zetten. Haar speech had iets poëtisch, alsof het bijna een gedicht was. En zo omschreef ze ook in het voorgesprek haar werkwijze is als trouwambtenaar: het creëren van een kunstwerk, gemaakt van woorden, als cadeau van haar aan ons. Het was een prachtig cadeau. Heel veel dank aan Reinolda voor haar mooie en lieve woorden en oprechte betrokkenheid.

Spreken uit Liefde • Trouwambtenaar Reinolda de Bruin • PRIVACY PROTOCOL • Copyright © 2018 • NIOR ontwerp en realisatie