Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR

Een zelfstandig trouwambtenaar is een beëdigd trouwambtenaar, die jullie zelf kiezen voor jullie trouwceremonie, op welke locatie dan ook! In binnen- en buitenland. In een kasteel of in een schuur. Aan het strand of in een weiland. Overdag of ’s avonds. Van maandag t/m zaterdag.

Ik duik in jullie levens en liefdesverhalen

Als zelfstandig trouwambtenaar, kan ik jullie zoveel meer bieden! Meer tijd, meer opties, meer verrassingen (ook voor jullie)! Duik ik in jullie levens- en liefdesverhaal. Kiezen jullie ervoor om dat prachtige, grappige, maar soms ook emotionele, soms zelfs ook pijnlijke, verhaal, vol vertrouwen, door mij te laten vertellen. Neem ik, in overleg met jullie, ook contact op, met diegenen, die jullie dierbaar zijn. Heb ik stiekem contact met kinderen (als die er zijn) en geef ik ze een taak (als ze willen ☺). Laat ik ze meetekenen in hun eigen akte.

TROUWEN IN NUNSPEET

Elke zelfstandige trouwambtenaar, heeft een benoeming nodig in een gemeente. Een soort basisgemeente. Ik ben verbonden aan de prachtige gemeente Nunspeet. Binnen de gemeente Nunspeet werk ik niet als zelfstandig trouwambtenaar, ook niet voor ceremoniële huwelijken. Wel voor renewals!

 Dus, als jullie in Nunspeet door mij getrouwd willen worden, dan kun je dit aangeven, wanneer jullie digitaal aangifte doen voor jullie huwelijk, op de website van de gemeente. Jullie kunnen mij dan ‘aanvinken’ als voorkeur. De gemeente besluit uiteindelijk, en we zullen ons ook moeten houden aan de regels en tijd die er voor staat binnen de gemeente Nunspeet.

dusss…..

Met liefde trouw ik jullie, als zelfstandig trouwambtenaar, zodat ik jullie een onvergetelijke trouwceremonie kan geven. We samen een dierbare herinnering kunnen maken. Ik jullie mijn kunstwerk van woorden kado kan geven. Maar dan wel buiten de gemeente Nunspeet.

Veel (de meeste) van de foto’s op mijn website zijn gemaakt door Svenja Photgraphy, Peter van der Lingen en Inge Kooiman

Spreken uit Liefde • Trouwambtenaar Reinolda de Bruin • PRIVACY PROTOCOL