Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

Hoe leuk!

Jullie gaan trouwen!!

werkwijze

Wat vind ik het heerlijk om jullie te ontmoeten!! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis, leren we elkaar kennen, hoor ik van jullie wensen, zie ik jullie liefde en zien jullie mijn enthousiasme en ongekende liefde voor mensen èn mijn vak.

En als de klik er is, en jullie besluiten om mij te kiezen als jullie trouwambtenaar, dan gaan we beginnen met een heerlijke periode van genieten, herinneringen maken, bouwen aan de ceremonie, mailen, appen, bellen en elkaar uiteraard weer zien. Bij jullie thuis. Met de kinderen (als die er zijn) Ik ga jullie veel (heel veel!) vragen. Ik wil jullie echt leren kennen. Maar dat niet alleen. Als jullie het goed vinden neem ik contact op met jullie dierbaren, ga ik luisteren naar jullie verhalen, ga ik kijken naar jullie liefde. De liefde tussen jullie, maar ook de liefde tussen jullie en jullie dierbaren.

Mijn kunstwerk van woorden voor jullie

Èn ik ga luisteren naar de woorden die jullie niet uitspreken. Zo mooi vind ik het, om juist ook woorden te geven aan dat wat ik zie. Wat ik voel. En langzaam beginnen de woorden te borrelen, beginnen zinnen te komen, beginnen komma’s en punten een plaatsje te krijgen. Zie ik smileys op sommige plekken, zie ik vraagtekens, en plaats ik op de dierbaarste plekken de uitroeptekens.

Ik omschrijf mijn toespraken vaak met mijn schilderijen. In een wirwar van kleurrijke woorden, in een chaos van zichtbare en onzichtbare lijnen, vormt zich langzaam mijn kunstwerk van woorden voor jullie, die dan ineens gewoon helemaal af is. Een cirkel. Een eenheid. Met als prachtige middelpunt JULLIE!

HELEMAAL LOS

Als jullie het goed vinden, ga ik qua creativiteit helemaal los. Denk aan:
• Kinderaktes
• Hondenaktes
• Zandceremonie
• Herinneringsceremonie bij het missen van een dierbare
• Ringwarming ceremonie
• Diplomas voor de bloemenmeisjes
• …

Uiteraard enkel en alleen, wanneer dit passend is bij jullie en jullie ceremonie.
Want daar draait het om. Om jullie!!

Veel (de meeste) van de foto’s op mijn website zijn gemaakt door Svenja Photgraphy, Peter van der Lingen en Inge Kooiman

Spreken uit Liefde • Trouwambtenaar Reinolda de Bruin • PRIVACY PROTOCOL