bridal event 2022

Na 2 jaar plannen, schuiven, afzeggen, alternatieven bedenken, balen en hopen, kon het doorgaan! Hèt event, voor alle bruiden die ik als zelfstandig trouwambtenaar trouw in dit jaar: Bridal Event by Spreken uit Liefde (editie 2022)

 Na een paar hele druilerige dagen met zelfs sneeuw, gooide ik op 2 april ’s morgens de gordijnen open en zag ik de zon stralen aan een helderblauwe lucht! Of het zo bleef of niet, maakte me niets uit: de start was al prachtig!

 Met een volgeladen auto reed ik naar Boer Kok in Lelystad. Een mooi centraal gelegen locatie, handig voor al mijn bruiden uit het hele land, waar de sfeer zo top is, waar de eigenaren zo’n fantastische filosofie erop na houden en er alleen maar wordt gewerkt met lokale producten.

 Ik zag de auto’s van Classicos al staan te shinen op de oprit, de kachel stond al heerlijk aan in de evenement locatie van Boer Kok en Sanne stak de tientallen kaarsen al gezellig aan.

 De bruiden konden komen.

Ik ontving ze in de kas, en via de Perzische tapijtjes liepen we het Bridal Event in en verwonderde iedereen zich over de plek, de warmte, de uitstraling en herkenden ze Spreken uit Liefde onmiskenbaar.

Ik mocht ze toespreken, mijn bruiden. Ik mocht vertellen, hoeveel zin ik had in hun dag! Ik mocht ze uitnodigen vooral te genieten van de onwijs lekkere (en prachtige) Sweet Table van Hart voor Taart en terwijl de bruiden bescheiden kozen van de cake-pops, koekjes, bonbons, taartjes speelde en zong Lars Zebregs en was de toon gezet!

Er waren ook masterclasses, waar we met zn allen van leerden en om konden lachen en waar we van konden genieten! Gea Visagie over de does and don’ts bij bruidsmake-up en -kapsels. Fotograaf Linda van ‘Day of my life’ vertelde over poses tijdens een weddingshoot, waar je wel en niet rekening mee ‘moet’ houden. Mooie tips gaf ze ook! En als laatste vertelde Bert Vos van Vosvinos vol passie over champagne en hadden we een kleine proeverij.

Tja, en die flessen die moesten open. En dat kan gewoon door (zacht) de kurk eraf te ploppen, maar dat kan ook door de fles te sabreren. Oeh. Dat leek mij wel gaaf om een keer te doen!! En het lukte! Ik (maar ook Bert) verwonderden ons er over! Prachtige beelden leverde dat ook op!

Inmiddels liep de middag ten het einde. Tussen de masterclasses door had iedereen volop kunnen kletsen, delen, eten en drinken. Gingen binnen een paar minuten de foto’s van de jurken al over tafel… merkte ik aan alles (en ze vertelden het me ook) dat deze middag weer zo’n schot in de roos was.

Zo heerlijk, om ‘mijn’ bruiden dit unieke event te kunnen aanbieden. Ze net dat beetje extra te kunnen geven waardoor ze nog meer uitkijken naar hun dag!

We borrelden nog even na in de kas. Ik verruilde mijn hakken voor mijn sneakers en kon niet anders zeggen dan: wat was dit weer gaaf. Het maakte me trots op mijn mooie bruiden en het maakte mij trots op mijn bedrijf, waarin ik met zoveel liefde kan doen, waar ik echt blij van wordt: spreken uit liefde.

Op naar al deze mooie bruiloften.
2022: ik heb zin in jou!

Veel (de meeste) van de foto’s op mijn website zijn gemaakt door Svenja Photgraphy, Peter van der Lingen en Inge Kooiman

Spreken uit Liefde • Trouwambtenaar Reinolda de Bruin • PRIVACY PROTOCOL